HPC

Diensten

HR Consultancy

Ben je opzoek naar een tijdelijke kracht om je HR departement te ondersteunen of te leiden?

Wil je je bestaande HR-beleid eens evalueren en mogelijk verbeteren op vlak van aanwerving, beloning/verloning of evaluaties?

Wil je weten hoe je je talent kan aantrekken, ontwikkelen en behouden in lijn met jou bedrijfscultuur, -waarde en –visie?


Organisatieontwikkeling en Change

Groeit je onderneming en wil je weten welke organisatiestructuur het beste bij je past?

Is je bedrijf in volle verandering, en liggen je processen onder de loep, hoe creëer je dan de beste buy-in van alle stakeholders?

Wat kan je doen om je medewerkers in lijn te krijgen met je visie en strategie?

Je hebt grootse plannen om je bedrijf uit te breiden of je processen te herbekijken. En dit heeft een impact op je organisatie. Daarbij vraag je je af  hoe je dit kan aanpakken zonder te veel weerstand te creëren? Dan staan we met een heel pakket aan expertise klaar om jullie op de goede weg te zetten.


Advies en Ontwikkeling van Interne Communicatiebeleid

Als bedrijf heb je vast verschillende manieren om intern met elkaar te communiceren. Maar zijn deze manieren ook afgestemd op het ondersteunen en versterken van je organisatiedoelen?

Je wijze van communiceren is een eenrichtingsverkeer, vaak van management naar medewerkers. Maar wil je ook een echte meerwaarde creëren door op alle vlakken en via alle processen naar je medewerkers te luisteren . Bij het opzetten van de juiste
kanalen daarvoor kunnen wij jou zeker helpen.


Advies en begeleiding in Employer Branding

Je wil je als groeibedrijf of bestaande organisatie op een originele wijze onderscheiden van je concullega’s. Beoog je zo de juiste mindset te creëren om medewerkers aan te trekken of te behouden, zodat zij het beste aansluiten bij jou waarden, visie of organisatiedoelen, dan hebben wij ook daarvoor de geschikte competenties in huis om je te begeleiden.


PMO

Wens je een betere grip te krijgen op je projectportfolio?

Wil je je projecten beter controleren en sturen in functie van je doelstellingen?

Gebruik je de juiste methode en aanpak voor individuele projecten en voor de globaliteit van je projecten?

Wil je je KPI’s opzetten om je projecten te managen en af te stemmen op je bedrijfsstrategie?

Voor al deze problemen hebben we de gepaste deskundigheid in huis om jullie te begleiden en om de juiste aanpak uit te werken.


Project Management

Wij staan ter beschikking vanaf de opstart van je project tot het afsluiten, voor het bepalen van het budget, en dit alles in time en on budget.


Selecteren van IT Profielen

Doordat wij kunnen putten uit een netwerk met meer dan 3000 cv’s met een verscheidenheid aan IT profielen zoals Network engineers, Security engineers, Sybase administrators, business analisten, programmeurs, IT projectleiders, Program managers … kunnen wij snel en het juiste profiel aanbieden voor uw IT projecten.